Vi i Jæren Maxitaxi AS er opptatt av å beskytte og respektere ditt personvern, og all behandling av personopplysninger skjer i samsvar med personopplysningsloven. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn og benytter informasjon om deg.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er alle opplysninger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Det kan være navn, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse eller lignende.

Slik behandler vi personopplysninger

For å kunne tilby kundeservice og turbestillinger, må vi kunne lagre informasjon som regnes som personopplysninger.

Alle personlige opplysninger du gir til oss, samt informasjon fra applikasjoner, blir forsvarlig lagret og fortrolig behandlet. Opplysningene blir bare lagret så lenge det er nødvendig for at vi skal kunne behandle saken din eller utføre den aktuelle tjenesten, og vi lagrer ikke mer enn det vi må. Hvilke opplysninger vi behandler finner du i informasjonen for de ulike tjenestene lenger ned på siden.

Behandlingen av personopplysninger er underlagt gjeldende personopplysningslov og General Data Protection Regulation (GDPR). Vi har i samsvar med regelverket utarbeidet interne rutiner for behandling av personopplysninger. Her er krav til informasjonssikkerhet og internkontroll ivaretatt

Som behandlingsansvarlig blir ikke sensitive opplysninger om deg behandlet av Jæren Maxitaxi AS.

Vi har ingen kontroll over, eller ansvar for, tredjepartsprogramvare med tanke på personopplysninger. Vi vil ikke bruke tredjepartsløsninger som er allment kjent for å bryte personvernopplysningsloven i Norge. Vi bruker blant annet Google Maps og DIBS. Vennligst se opplysninger om personvern i disse appene.

Hva vi lagrer og hvorfor

Jmt.as

Formål:
Vi behandler personopplysninger for å levere en tjeneste som gjør bestilling av transport mulig. Tjenesten gjør det mulig å foreta bestilling selv, samt administrere dine bestillinger, kortinformasjon og kvitteringer.

Dette behandler vi:
Vi behandler følgende opplysninger om deg:
•Navn, telefon, adresse, e-postadresse og IP-adresse.

Opplysningene vil kun brukes til dette formål og slettes når turen er ferdig.

Rettslig grunnlag:
Samtykke til behandlingen.

Kundesenter

Formål:
Vi behandler personopplysninger for å opprette en bestilling. 

Dette behandler vi:
Vi behandler følgende opplysninger om deg:
•Navn, telefonnummer, e-post, adresse og eventuell tilleggsinformasjon i forbindelse med turen/bestillingen.

Rettslig grunnlag:
Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en forpliktelse overfor deg som kunde. 

Tilgang:
Kundekonsulentene våre har tilgang til denne informasjonen for å kunne opprette en bestilling.

Kundeservice/saksbehandling

Formål:
Opplysningene samles og behandles slik at vi kan vurdere, behandle og avgjøre forespørselen/saken din. 

Dette behandler vi:
Vi behandler følgende opplysninger om deg:
•Kundeopplysninger som navn, adresse, telefonnummer, epost, fødselsdato
•Opplysninger om situasjonen, som beskrivelse av hendelsen/forespørselen (kan inneholde ytterligere informasjon), kortinformasjon, TT-kort informasjon, og kontonummer.

Rettslig grunnlag:
Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en forpliktelse overfor deg som kunde.

Tilgang:
Et begrenset antall brukere har tilgang til disse opplysningene. Vi utleverer som hovedsak ingen av disse opplysningene med mindre dette ikke er pålagt av offentlige myndigheter (eks. politiet). Ved tilfeller hvor kunden for eksempel har hatt en ulykke med en bil, eller andre skadeforhold vil vi be om samtykke før vi eventuelt gir kundens tlf.nr til løyvehaver.

Cookies

Vi bruker cookies på disse nettsidene for å kontrollere at din brukerinformasjon stemmer opp mot våre sikkerhetsverktøy. Det brukes også cookies fra Google Analytics for å monitorere bruken av nettsidene — mer om disse kan finnes her.

En Cookie er en fil som lagres i filsystemet på din datamaskin av nettleseren din. Filen inneholder ren tekst som brukes til forskjellig formål for å kunne tilby deg som bruker en bedre opplevelse når du besøker en nettside som brukes cookies. Ett eksempel på dette vil være «Automatisk pålogging».

En nettside vil ikke kunne hente inn denne cookieinformasjonen fra andre nettsider enn seg selv.

Du kan lese mer om cookies på Nettvett.no.

Våre cookies vil aldri inneholde sensitiv informasjon om deg som bruker. Og vil bli slettet hver 14-dag.

Lagring

Vi behandler bare personopplysningene dine så lenge det er nødvendig for formålet med behandlingen, samt for å overholde våre forpliktelser i henhold til gjeldende lovverk.

Behandlingsansvarlig

Jæren Maxitaxi AS (v. daglig leder.) er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine når du bruker våre tjenester.

Dine rettigheter

Stille spørsmål eller klage
Dersom du har spørsmål om eller vil klage på behandlingen av personopplysninger, kan du ta kontakt med Jæren Maxitaxi. Du har også rett til å klage over en behandling av personopplysninger til Datatilsynet.

Kontakt Jæren Maxitaxi på: post[a]jmt.as  
Kontakt Datatilsynet på: postkasse[a]datatilsynet.no

Rett til innsyn, retting og sletting:
Du har rett til å kreve innsyn i de registrerte opplysningene, samt retting og sletting i henhold til personopplysningsloven. Ved ønske om innsyn og/eller retting, ta kontakt på e-post: post[a]jmt.as.